CHoLoq_iRoSHH frmcrazy yöneticisi

Zodyak :  çin astrolojisi :  Mesaj Sayısı : 448 Yaş : 24 Nerden : Uzay Yorum : payLasımcıl arkadaŞım bnm boyLe devam eT Kayıt tarihi : 20/01/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: KAvak Yelleri C.tesi Mayıs 02, 2009 5:37 pm | |
| Kavak Yelleri Kanal D"de Cumartesi Günleri Saat 22:30"da başlayan bir dizidir bu akşamda heyecan dolu bölümleriyle karşımızda olucak bu bölümü niçin açtığımı merak edebilirsiniz bu bölümü kavak yellerinin hep bir dahaki bölümleriyle ilgili tahminlerde bulunmamız için açtım Bence Aslı ile Deniz tekrar birleşicek:) _________________ Yine Başımda Kavak Yelleri Acıyı Sardı Yarin Alevleri Dili Yansada Gönül Aldırmıyorwww.iroshcafe.blogcu.com | |
|
xx.bushra.xx Yarı Sahip x]
![Yarı Sahip x] Yarı Sahip x]](https://2img.net/r/ihimizer/img161/7310/sadminml4.gif)

Mesaj Sayısı : 898 Yorum : ...Harika Bir Paylaşımcısın Böyle Devam Et Bebişim... Kayıt tarihi : 22/01/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: KAvak Yelleri C.tesi Mayıs 02, 2009 8:18 pm | |
| saqoL dadLum buqun isLemem Lasm hep isLiorm saDen ... ama ASİ daa hosSuma qiDio... _________________  | |
|
CHoLoq_iRoSHH frmcrazy yöneticisi

Zodyak :  çin astrolojisi :  Mesaj Sayısı : 448 Yaş : 24 Nerden : Uzay Yorum : payLasımcıl arkadaŞım bnm boyLe devam eT Kayıt tarihi : 20/01/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: KAvak Yelleri Paz Mayıs 03, 2009 6:27 pm | |
| Canımm benn asiyii hiç izlemedim:D _________________ Yine Başımda Kavak Yelleri Acıyı Sardı Yarin Alevleri Dili Yansada Gönül Aldırmıyorwww.iroshcafe.blogcu.com | |
|
xx.bushra.xx Yarı Sahip x]
![Yarı Sahip x] Yarı Sahip x]](https://2img.net/r/ihimizer/img161/7310/sadminml4.gif)

Mesaj Sayısı : 898 Yorum : ...Harika Bir Paylaşımcısın Böyle Devam Et Bebişim... Kayıt tarihi : 22/01/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: KAvak Yelleri Ptsi Mayıs 04, 2009 7:00 am | |
| ßi izLesen ßiDa kopamaYacakSn ama neySe... kavak yeLLerini izLeyemeDim :'( miSafir qeLdi.... anLAtsanıza ßolumu... _________________  | |
|
perilerinulkesi Yeni Üye

Zodyak :  çin astrolojisi :  Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 24 Nerden : İstanbul Yorum : -HepsiKolik- Kayıt tarihi : 14/08/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: KAvak Yelleri Ptsi Haz. 28, 2010 3:40 pm | |
| | |
|