betus_cafe frmcrazy Prencessi

Zodyak :  çin astrolojisi :  Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 24 Nerden : www.betuscafe.blogcu.com "dan Kayıt tarihi : 27/03/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Kendi yazdığım Siirr ( TAvisye ederim) Çarş. Nis. 01, 2009 8:35 pm | |
| arkadaşlar bu şiiri valaha billaha ben yazdım. Eger başka blog veya sitelerden görürseniz bilinki bnden alınmıştır!! bakın bakalım !! Seni Düşünüyorum.. Tan, yeni agrıdığında Ay yeni çıktığında, Düşüncelere dalıyorsam, Bilki seni düşünüyorum. Çiçekler açtığında; Güneş çıktığında; Agaçlar gölgede kaldıgında; bilki seni düşünüyorum Güvercinle konduğunda Ben, Yem attığımda onlar sevgiyle tattığında; bilki; seni düşünüyorum. Yagmur yagdığında; Güneş çıktığında; Gökkusagı olduğunda; Bilki seni düşünüyorum. Deprem olduğunda; Yıkıntıların altında kaldıgımda; Elimde fener tutuyorsam; bilki seni düşnüyorum. Perdeleri çektiğimde; yataga girdiğimde; Dua ediyorsam; Bilki;; Seni Düşünüyorum!!! Allah kuranı kerim carpsınki ben yazdıımm!! BY betuscafe Betushunuz.. Begendiyseni<<  | |
|
∂αтℓυ ραмυq ѕнєqєяя ! frmcrazy Prencessi

Zodyak :  çin astrolojisi :  Mesaj Sayısı : 269 Yaş : 24 Kayıt tarihi : 13/03/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: Kendi yazdığım Siirr ( TAvisye ederim) Perş. Nis. 02, 2009 5:10 pm | |
| Canım super oLmus bence =) | |
|
betus_cafe frmcrazy Prencessi

Zodyak :  çin astrolojisi :  Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 24 Nerden : www.betuscafe.blogcu.com "dan Kayıt tarihi : 27/03/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: Kendi yazdığım Siirr ( TAvisye ederim) Perş. Nis. 02, 2009 6:31 pm | |
| Tşk jnm zaten ozaman bana bi ilham gelmisti!! | |
|
xx.bushra.xx Yarı Sahip x]
![Yarı Sahip x] Yarı Sahip x]](https://2img.net/r/ihimizer/img161/7310/sadminml4.gif)

Mesaj Sayısı : 898 Yorum : ...Harika Bir Paylaşımcısın Böyle Devam Et Bebişim... Kayıt tarihi : 22/01/09
Profil Sitesi x]:
 | Konu: Geri: Kendi yazdığım Siirr ( TAvisye ederim) Perş. Nis. 02, 2009 6:37 pm | |
| çok qüseLL... bisiy bu yaHH _________________  | |
|